Onze gerealiseerde projecten Ricoh

Woning – Kraainem

De bewoners van het huis beschouwden hun televisietoestel als een storend element in de woonkamer. ITM Services leverde een alternatief in de vorm van een full HD-projector met een ultrakorte projectieafstand. Een groot scherm in HD-kwaliteit, en dat zonder enorm televisietoestel¬†…¬†de vrijdagse filmavonden van het gezin zullen nooit meer dezelfde zijn! Dankzij de ledlamp is de projector trouwens erg energiezuinig.

 

Webshop – Halle

Bij deze klant vervingen we het bestaande printerpark door multifunctionele printers van het merk Ricoh. De voordelen: een hogere afdruksnelheid, gekoppeld aan een lager energieverbruik. Daarnaast bieden de multifunctionele toestellen tal van handige functies, zoals scan-to-mail of scan-to-folder, dubbelzijdig afdrukken of scannen en verschillende lades voor andere papiertypes (met of zonder briefhoofd, A3- of A4-formaat,¬†…).

 

Architectenbureau – Brussel

Deze groep architecten koos resoluut voor een nieuwe manier van werken, waarbij een interactieve projector van Ricoh centraal staat. Dankzij deze oplossing kan de hoofdarchitect op kantoor een vergadering leiden met behulp van een projector en een smartboard, terwijl een andere architect tijdens een werfbezoek in realtime diezelfde presentatie kan delen dankzij het unified communication system van Ricoh.