Onze gerealiseerde projecten totaalbeheer

Herenhuis – Ternat

De klant was op zoek naar een nieuwe IT-partner die de volledige infrastructuur kon optimaliseren. ITM Services installeerde er een 10-tal pc’s, routers, een wifi-netwerk en een NAS-systeem voor gecentraliseerde gegevensopslag. Daarnaast zorgden we voor een nieuwe mailomgeving met de migratie naar Office 365, een voice over IP-oplossing en een volledig nieuwe manier van werken, die op de gloednieuwe infrastructuur was afgestemd. Het resultaat: meer efficiëntie, een stevige kostenbesparing en een tevreden klant!

 

Zorgproject – Groot-Bijgaarden

Een nieuwbouwproject in het beschermde parkdomein van een historisch klooster, goed voor 65 kamers verdeeld over vier vleugels. In het restaurant installeerde ITM Services naast een wifi-netwerk voor bezoekers ook tal van mediavoorzieningen (muziek in verschillende zones, televisie en een beamer gekoppeld aan een groot scherm). In de bureaus zorgen we als Ricoh-partner voor multifunctionele printers en een volledig nieuwe infrastructuur die onder andere pc’s en een NAS-systeem voor gegevensopslag en back-up omvatte.

 

Woondecoratiebedrijf – Zellik

In het bedrijf was nog een fysieke server aanwezig, wat voor tal van problemen zorgde. Bovendien werd er op IT-vlak niet altijd even doeltreffend gewerkt. De klant was dan ook op zoek naar een efficiëntere manier van werken en een nieuwe IT-partner, die meedacht naar oplossingen die 100 % op de noden van het bedrijf waren afgestemd. ITM Services liet een frisse wind waaien. Het decoratiebedrijf evolueerde naar een serveroplossing in de cloud en was duidelijk gebaat bij de tips en tricks die het aangereikt kreeg.